Olivia Wilde po prejemu kuverte. Foto: AP
Olivia Wilde po prejemu kuverte. Foto: AP

38-letna igralka in režiserka je namreč v torek na CinemaConu v Las Vegasu na odru ravno predstavljala prvi napovednik svojega filma Don't Worry Darling pred 4000-glavo množico v hotelu Ceasars Palace, ko je na oder vkorakala neznana ženska in Wildovi izročila veliko rumeno ovojnico z oznako "osebno in zaupno".

Foto: AP
Foto: AP

Igralka je bila vidno presenečena in zmedena ter vprašala žensko, ali je to zanjo in za kaj gre, preden je pokukala v ovojnico. Izkazalo se je, da je šlo za sodne papirje glede skrbništva nad otrokoma, ki ji jih je poslal Sudeikis, ti pa morajo biti vročeni osebno.

"Olivio je povsem zbegalo, ko ji je bila ovojnica predana, še bolj pa, ko jo je odprla," je povedal neimenovani vir za Page Six. "Zdelo se ji je nepojmljivo, zato je potrebovala trenutek, da je sploh dojela, kaj se dogaja. A kolikor poniževalno je bilo, ni hotela tega pokazati."

Styles ni bil prva izbira

Wildova je bila odločena, da opravi svojo predstavitev prvega vpogleda v napovednik težko pričakovanega filma – njenega drugega režiserskega projekta.

Ironično, ravno na snemanju Don't Worry Darling je spoznala deset let mlajšega popzvezdnika Stylesa, ki je sicer v zadnjem hipu kot protagonist zamenjal Shio LaBoeufa, ker so se na tega vsule obtožbe spolnega in psihičnega nasilja.

Jason in Olivia leta 2019, manj kot leto dni pred tem, ko sta nepričakovano sporočila, da se razhajata. Foto: AP
Jason in Olivia leta 2019, manj kot leto dni pred tem, ko sta nepričakovano sporočila, da se razhajata. Foto: AP

"Bila je na odru, da bi predstavila projekt, ki ji je zelo pri srcu, in da ji je nekdo skušal ta trenutek pokvariti – pa naj si je šlo za Jasona, osebo, ki ji je dokumente izročila, ali koga drugega – je več kot samo neprimerno,” je še dodal vir.

Je Sudeikis vedel, kako in kdaj ji bodo papirji vročeni?

Odvetnik David Glass, ki sicer v primer ni vpleten, je za revijo People pojasnil, da osebe, ki izročajo sodne papirje, sledijo “navodilom odvetnika, ki jih je najel”.

Kar nekaj poznavalcev ugiba, da je šlo "očitno za osebno potezo", saj da je moral nekdo vedeti, kje bo Wilde tisti dan, za nameček pa imajo vročevalci dokumentov tudi naslov osebe, ki ji vročajo papirologijo.

A vir, blizu Sudeikisa, vztraja, da 46-letni igralec ni vnaprej vedel, kdaj in kako bodo papirji Olivii dostavljeni. "In Jason ne bi nikdar odobraval, da se Olivii papirji izročijo na takšen način," še trdi vir.

Sudeikis sicer trenutno v Londonu snema tretjo sezono večkrat nagrajene humoristične serije Ted Lasso, ki jo tudi producira.

Sta Harry in Olivia že zaročena?

Wilde in Sudeikis sta par postala novembra 2011, januarja 2013 sta se zaročila, a nikdar stopila pred oltar.

V zvezi sta se jima rodila danes osemletni sin Otis in petletna hčerka Daisy, razšla pa sta se novembra 2020, kar je bilo takrat za številne veliko presenečenje.

Olivia in Jason sta imela svoje vzpone in padce, ampak tale je bila pa res, res nizka,” je povedal prvi vir glede incidenta.

Da je Olivia dolgoletnega partnerja zapustila zaradi Stylesa, se je šušljalo nekaj časa, a je tudi trajalo nekaj časa, da je igralka zvezo neuradno potrdila, ko se je z deset let mlajšim pevcem udeležila prijateljičine poroke. V zadnjih mesecih tračarske strani navajajo, da naj bi se zaljubljenca zaročila.

Sudeikis, ki je bil vrsto let član zasedbe satirične oddaje Saturday Night Live, se je po drugi strani zbližal s soigralko iz serije Ted Lasso, britansko manekenko Keeley Hazell, a je julija lani v intervjuju za GQ razkril, da ga razhod še vedno boli, a da ga bo verjetno čez kako leto dni bolje razumel.