Mariah se je v Londonu vedla zelo zvezdniško. Foto: EPA
Mariah se je v Londonu vedla zelo zvezdniško. Foto: EPA
Jennifer Lopez in Marc Anthony
Jennifer Lopez morajo po peščeni plaži nositi. Foto: EPA

Med podpisovanjem svojega albuma The Emancipation of Mimi v Londonu je namreč od svoje asistentke zahtevala, da je ves čas ob njej in da ji drži kozarec osvežilne pijače s slamico, če bi se hotela odžejati.

Vendar 35-letna Mariah Carey na podpisovanje svojega albuma le ni prišla tako glamurozno, kot bi lahko. Tako se je k svojim oboževalcem pripeljala kar s taksijem in pojasnila, da avtomobila ne vozi več, ker se je za volanom prevečkrat znašla v nevarni situaciji, saj se je namesto vožnji bolj posvečala iskanju prave radijske postaje in ličenju. Mariah je v London pripeljala tudi svojega štirinožnega prijatelja in za njegov letalski prevoz plačala 1.500 funtov.

Ne bo hodila, ker jo bolijo noge
Pred kratkim je razvajena pevka svojo muhavost pokazala tudi na snemanju videospota, ko ni hotela utrujati nog, zaradi česar so jo morali pomočniki režiserja dobesedno nositi po prizorišču snemanja. Razlog naj bi bile njene visoke pete, zaradi katerih jo hitro začnejo boleti noge. To si je Mariah "sposodila" od pevske kolegice Jennifer Lopez, ki jo morajo prenašati po peščenih plažah, saj se boji, da bi pesek poškodoval njene nežne nožice.