Reese Witherspoon je v letu 2007 po ločitvi od Ryana Phillippeja stolpce časopisov polnila zaradi romence z Jakom Gyllenhaalom. Foto: Reuters
Reese Witherspoon je v letu 2007 po ločitvi od Ryana Phillippeja stolpce časopisov polnila zaradi romence z Jakom Gyllenhaalom. Foto: Reuters
Paris Hilton
Ena najslavnejših zapornic leta 2007 - Paris Hilton - je po mnenju večine preveč medijsko izpostavljena. Foto: EPA

Čeprav njen najnovejši film Rendition (Ugrabitev) ni dosegel uspeha, Reese Witherspoon nima težav s priljubljenostjo pri oboževalcih.

Prikupna blondinka je najbolj priljubljena zvezdnica, ki se je redno pojavljala na naslovnicah revij in v rumenem tisku leta 2007.

Tako je pokazala anketa podjetja E-Poll Market Research, v kateri so 1.100 anketirancev, starejših od 13 let, spraševali, katera zvezdnica se jim zdi najbolj zanimiva, samozavestna, glamurozna ali preveč izpostavljena.

30-letna Reese, ena največjih hollywoodskih zvezdnic vse odkar je prejela oskarja za vlogo June Carter, je v anketi zasedla prvo mesto s 74-odstotno "podporo" anketirancev, sledi pa ji Jennifer Aniston, ki je z 70-odstotki na drugem mestu prepričljivo prehitela tretjeuvrščeno Angelino Jolie s 53-odstotki.

Na dnu lestvice Paris Hilton
Prvi trojici sledijo Jennifer Lopez, Katie Holmes in Victoria Beckham. Težavne zvezdnice leta 2007 - Paris Hilton, Nicole Richie, Lindsay Lohan in Britney Spears - so pristale na dnu lestvice.

Še najmanj priljubljena je hotelska dedinja Paris Hilton, ki so jo anketiranci razglasili za najbolj (pre)izpostavljeno zvezdnico, le devet odstotkov vprašanih pa jo je označilo za prijetno.