Jake je na koleno pokleknil v romantični restavraciji, kjer sta si privoščila intimno večerjo ob svečah, a to Reese vseeno ni prepričalo. Foto: EPA
Jake je na koleno pokleknil v romantični restavraciji, kjer sta si privoščila intimno večerjo ob svečah, a to Reese vseeno ni prepričalo. Foto: EPA
Jake Gyllenhaall, Reese Witherspoon
Par se je spoznal na snemanju filma Ugrabitev. Foto: EPA

Jake Gyllenhaal bi naj igralki usodno vprašanje zastavil med romantičnimi počitnicami v Rimu, a ga je ta zavrnila, saj nima pretirane želje, da bi ponovno stopila pred oltar.

Oskarjevka Reese Witherspoon se je po osmih letih zakona ločila od Ryana Philippeja, to pa naj bi bila izkušnja, ki je ne želi ponovno prestati. Jake je romantične počitnice v Italiji pripravljal dolgo, a zasnubitve ni imel v načrtu, ta naj bi se zgodila popolnoma spontano.

Njen prijatelj je dejal, da ima pomisleke tudi zato, ker meni, da je ločitev še zelo sveža in ne želi, da bi se poročila tako hitro po propadlem zakonu. "Reese je noro zaljubljena v Jakea, a ločitev je postala uradna komaj v začetku oktobra, zato se ji zdi, da se stvari prehitro odvijajo. Ves čas ima v mislih tudi svoja otroka, zato je še posebej previdna."

Mlada igralka je potrebovala kar nekaj časa, da je svojo novo ljubezen predstavila osemletni Avi in štiriletnemu Deaconu, saj se je želela prepričati, da je romanca trajna in resna.

Ryan uživa v samskem življenju
Nekdanji mož Ryan Phillippe je v nekem intervjuju priznal, da je kar nekaj časa po ločitvi razmišljal o samomoru, a zdaj uživa v samskem življenju. Na zakon ima lepe spomine, z Reese pa sta po ločitvi ostala prijatelja, saj imata dva otroka, ki ju želita vzgajati skupaj. Tudi za Jakea je našel samo pohvalne besede, saj je dejal, da je mlad igralec fantastičen fant in da z veseljem vidi svojo nekdanjo ljubezen ponovno srečno.