"Najina nemško-ameriška princeska je prišla – Rosi Stiegler Ketterer 2/7/22," je zapisala 36-letna nekdanja slalomska specialistka na Instagramu ob seriji fotografij speče malčice.

Resi je rodila v ponedeljek, po roku, pri čemer je le nekaj dni pred tem še smučala z zaobljenim trebuščkom po belih strminah domačega Jackson Hola v Wyomingu.

Paru so za podmladek čestitali številni njuni kolegi iz bele karavane, med drugim tudi reprezentančna kolegica Nina O'Brien, ki je tako nesrečno padla in se poškodovala med odlično vožnjo na olimpijskem veleslalomu v Pekingu.

"Poznam dobro varuško, ki ima trenutno ogromno časa," je hudomušno zapisala 24-letna smučarka, ki po operaciji odprtega zloma golenice že okreva doma v ZDA.

Stieglerjeva, hčerka avstrijskega olimpijskega šampiona Josefa Stieglerja, se je z 28-letnim Kettererjem poročila lani v Jackson Holu.

Svojo kariero, ki so jo zaznamovale številne poškodbe, je sklenila konec sezone 2020/2021, ko je piko na i svoji smučarski poti simpatična, večno nasmejana Američanka postavila z naslovom državne prvakinje v slalomu.