Zvezdnik je že večkrat pojasnil, da si želi velike družine. Foto: Reuters
Zvezdnik je že večkrat pojasnil, da si želi velike družine. Foto: Reuters

"Zelo srečna sva, da lahko z vami deliva informacijo, da sva postala starša čudoviti in zdravi deklici Lucii Martin-Yosef," je zapisal ob fotografiji. "To je bil za naju zelo poseben čas in komaj čakava, da vidiva, kam naju bo ponesel ta čudovit otrok."

Dodal je, da sta se vanjo zaljubila tako onadva kot tudi oba njena brata. Glasbenik namreč že ima dva otroka, in sicer dvojčka Mattea in Valentina.

Na vprašanje, kako se spopada z njunimi vprašanji, zakaj imata dva očeta, je Martin že večkrat razložil, da si želi to preprosto normalizirati. "Želim si, da ljudje vidijo mene in mojo družino, in rečejo, da s tem ni nič narobe. To je moja misija."

Hkrati pa je to tudi misija njegovih otrok, saj jima večkrat razloži, da so sodobna družina. "To je čudovit občutek svobode."

Glasbenik nikoli ni skrival tega, da si želi velike družine z veliko otroki. "Želim si še štiri pare dvojčkov," je pojasnil za Entertainment Online. "Želim si velike družine, a se trenutno zelo veliko dogaja in si želiva najprej v red spraviti te stvari, potem pa se bova pripravila za veliko več otrok."