Želi si zdravja in sreče ter dolgih počitnic. Foto: EPA
Želi si zdravja in sreče ter dolgih počitnic. Foto: EPA

Medtem ko je Rihanna za Elle pozirala v črno-beli kratki majčki in minikrilu, so jo vprašali, kje se vidi čez pet let. "Najverjetneje bom imela otroka in želim si, da bi lahko odšla na enomesečni dopust," je odgovorila 25-letnica ter dodala: "Želim si zdravja in sreče."

V pogovoru je priznala tudi, da verjame, da je njen partner Chris Brown tisti pravi. Povedala je, da je vesela, ker sta lahko njuno zvezo obnovila: "Trenutno je tesno prijateljstvo točno to, kar si želiva. Zdaj ko sva odrasla, lahko to narediva, kot je treba. Hvaležna sem, da sva lahko začela na novo."

Rihannin zadnji singel Stay govori prav o njuni zvezi, je priznala pevka: "Stay je zgodba o ljubezni, za katero želiš, da traja večno. Tega ne čutiš z vsakim, zato ko ga enkrat imaš, ga ne želiš spustiti. On je brez dvoma ta oseba."

V intervjuju je spregovorila tudi o svojih fotografijah, ki jih redno objavlja na socialnih omrežjih. "Na Instagramu objavim vse, ne glede na to ali kadim travo, sem v striptizklubu, berem Biblijo (kako noro, vem) ali pa se družim s svojim najboljšim prijateljem, ki pa je slučajno Chris." Pevka pogosto objavlja tudi precej razgaljene slike sebe, kar marsikomu da misliti, da je brez sramu. A eni osebi vseeno uspe v njej vzbuditi slabo vest, je priznala RiRi - to je njena mama: "Nobenega človeka me ni strah, razen nje."