Zvezdniški par so fotografirali konec tedna v New Yorku, Rihanna je bila oblečena v dolgo jakno. Ta je bila razpeta, tako da je Rihanna s ponosom kazala gol nosečniški trebuh, piše ameriški People.

Na eni izmed fotografij, ki so bile posnete v raperjevi rojstni soseski, Harlemu, A$AP Rocky poljublja bodočo mamo na čelo, medtem ko uživata v sprehodu v zasneženem mestu.

V pogovoru za revijo GQ maja je raper Rihanno opisal kot "ljubezen svojega življenja" in dodal: "Vredna je več kot milijon drugih. Ko pride prava, preprosto veš. Ona je prava."

Da je med zvezdnikoma preskočila iskrica, se je začelo govoriti že pred devetimi leti, ko je raper spremljal pevko in modno oblikovalko na njeni glasbeni turneji Diamonds. Rihanna pa se je isto leto pojavila v njegovem videospotu za pesem Fashion Killa.

Ves čas sta skušala skrivati svojo zvezo, zato sta se tudi izogibala paparacem. Kako točno se je razvijala njuna zveza in koliko časa sta par, pa še vedno ni jasno. Rihanna je bila po poročanju medijev namreč od leta 2017 do januarja leta 2020 v zvezi s savdskim poslovnežem Hasanom Džamilom.

A$AP Rocky je še dejal, da je Rihanna "absolutno" vplivala na njegov novi album, na katerem bo mogoče slišati tudi Morrisseya.