Rio Ferdinand in Kate Wright sta zaročena po približno dveh letih razmerja. Foto: Reuters
Rio Ferdinand in Kate Wright sta zaročena po približno dveh letih razmerja. Foto: Reuters

Par, ki je skupaj nekaj manj kot dve leti, je veselo novico s svojimi sledilci delil na družbenem omrežju Instagram. "Počitnice sva sklenila na čudovit način ... Kako bi sploh lahko odgovorila kaj drugega kot da," je ob fotografiji, na kateri je z nogometašem in njegovimi tremi otroki, zapisala 27-letna Kate. Nekdanji nogometaš je bil enkrat že poročen, in sicer z Rebecco Ellison, ki je leta 2015 v 35. letu starosti umrla zaradi raka na dojki, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci.

O življenju z 39-letnim nekdanjim nogometašem je sicer spregovorila že pred časom in dejala, da se je, ko sta se spoznala, "vse poklopilo". "Če bi mi pred nekaj leti kdo rekel, da bom mačeha trem otrokom, bi se samo smejala. Nečesa takega preprosto ne pričakuješ," je razložila v intervjuju.

Že prej je vedela, da je Ferdinand vdovec s tremi otroki, a sprva o tem sploh ni razmišljala. "Zaljubila sem se v Ria, potem sem spoznala otroke in se zaljubila še vanje. Takrat sem si rekla, da se bo moje življenje spremenilo, saj sem vedela, da ne morem biti del njegovega življenja, njihovega pa ne. Vedela sem, da bo izziv, a ko imaš nekoga rad, se je vredno ukvarjati tudi s težkimi stvarmi."

Tudi Ferdinand je poudaril, kako dobro je njuno razmerje za otroke. "Moje razmerje s Kate je močno pomagalo, saj imajo vsi trije zdaj v gospodinjstvu tudi žensko vlogo. Ko sem bil sam, mi je bilo nekaj časa zelo težko, saj sem moral biti zelo, zelo odprt, kar je za moške včasih težko." Zato je zdaj dobrodošlo, da je v hiši še ženska, ki je nežnejša. "Za otroke je to zelo pomembno."

View this post on Instagram

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on Nov 1, 2018 at 4:30am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on Oct 17, 2018 at 12:24am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Kate Wright (@xkatiewright) on Aug 13, 2018 at 3:59am PDT