Foto:
Foto:
Izvoljenka njegovega srca je 19-letna Delta.

Simpatični pevec je priznal, da se z mlado avstralsko zvezdnico že nekaj časa spogledujeta, zdaj pa se jima je tudi ponudila priložnost, da v to smer nekaj ukreneta.

Delta se je namreč pred kratkim razšla s teniškim asom Markom Philippoussisom, Robbie pa je prekinil ljubezensko razmerje z Liso Brash, ki je za 50.000 funtov nekemu britanskemu tabloidu zaupala intimne skrivnosti iz njunega življenja. Čeprav ga je opisala kot odličnega ljubimca, nima več njegovega zaupanja.

30-letnik naj bi kmalu odpotoval na obisk k svoji novi izbranki, do takrat pa na naj bi se mlada lepotica na njegovo željo odrekla kakršnim koli zmenkom ali ljubezenskim avanturam.

Robbie je pred kratkim povedal, da si po napornih letih zabavljaštva in potovanja želi ustvariti družino in se posvetiti vzgoji otrok, vendar mu to nikakor ne uspeva. Kot pravi, je to precej težje izvedljivo, kot si je predstavljal.

Sicer pa je v njegovo življenje vstopilo že mnogo znanih lepotic, med drugimi tudi supermodel Rachel Hunter, nekdanja članica skupine All Saints Nicole Appleton in igralka Valerie Cruz.