Pevec si na glasbenih turnejah privošči marsikatero nespodobno stvar. Foto: EPA
Pevec si na glasbenih turnejah privošči marsikatero nespodobno stvar. Foto: EPA
Robbie Williams
Robbie Williams se v svoji hiši v Los Angelesu ne bo šel posteljnih igric. Foto: EPA
Naomi Campbell
Temnopolta manekenka je z Robbijem Williamsom varala svojega partnerja. Foto: EPA

Zvezdnik se namreč boji, da bo hiša, če bo domov vodil dekleta, postala onečaščena. Kot navaja časnik The Sun naj bi Robbie priznal, da je preteklo že veliko časa, odkar je nazadnje seksal, to pa ga v novi hiši tako ali tako sploh ne mika preveč.

Dejal je, da ljubi svojo hišo in spalnico, zato jo noče deliti z nikomer. Pevec pa ni tako nedolžen, kot zatrjuje, saj ima obdobja, ko gre v povsem druge skrajnosti. To se mu po navadi dogaja med potovanji na glasbenih turnejah, ko si privošči marsikatero nespodobno stvar.

Robbie 48 ur v postelji z Naomi
Če držijo besede, zapisane v časniku News of the world, je Robbie prav gotovo poreden fant. Lepa temnopolta supermanekenka Naomi Campbell naj bi svojega nekdanjega partnerja, šefa moštva formule 1 Renault Flavia Briatoreja, po besedah njene prijateljice Rebecce White, prevarala kar z znanim pevcem. Robbie naj bi se z manekenko za hrbtom Briatoreja dobival kar leto dni. Rebecca je izjavila, da je znala Naomi s slavnim Britancem v postelji preživeti tudi po 48 ur skupaj.

Pevec je manekenki le "pomagal"
Prvič ju je skupaj zalotila leta 2001, ko je po nesreči stopila v sobo znane manekenke. Naomi sploh ni hotela prikriti dejstva, da vara, saj naj bi ji pevec s svojim strastnim seksom nudil oporo v času, ko je imela velike težave zaradi odvisnosti od mamil.