Katera bo osvojila Robbiejevo srce? Foto: EPA
Katera bo osvojila Robbiejevo srce? Foto: EPA
Rachel Hunter
Robbie je nekaj časa prijateljeval tudi z novozelandsko igralko in manekenko Rachel Hunter. Foto: EPA

31-letnega Robbieja so v preteklosti povezovali z mnogimi lepoticami iz sveta zabave, med drugimi tudi z Rachel Hunter, Anno Friel in Nicole Appleton, a nobena od teh vez ni trajala prav dolgo.

Čeprav ga želi mnogo deklet, je že dolgo samski. Priznal je celo, da je iskanje svoje druge polovice že postavil na stranski tir.

Za časnik Daily Mirror je še dejal: "Do zdaj še nisem našel dekleta, za katero bi lahko rekel, da je tista prava. Zato tudi še nikoli nisem občutil ljubezni, o kateri govorijo mnogi. Pravzaprav sem nekoč mislil, da sem noro zaljubljen. A takrat sem imel komaj 16 let."

Pevec je sicer tarča mnogih deklet, a sorodne duše še ni našel. Še več, v resni zvezi ni bil že več kot šest let. Za to pa krivi le samega sebe: "Mislim, da je težava izključno v meni. Nobenega drugega krivca ne poznam."

Brez grehov?
A zvezdnik si je v isti sapi tudi čestital. "Kakor koli, vesel sem, da sem preživel dvajseta leta brez umazanih ločitev in da okoli sebe nimam ljudi, na katere bi me vezale neporavnane zadeve in ki bi jih zaradi tega sovražil. Tudi nobena mati samohranilka me ne preganja in vlači po časopisih, naj priznam očetovstvo. Bravo zame!"