Že večkrat se je selil. Foto: EPA
Že večkrat se je selil. Foto: EPA

V pogovoru s Kylom in Jackie O, ki vodita največjo avstralsko radijsko oddajo, je britanski pevec Robbie Williams razkril, da je "rahlo ponorel s svojim prodajalskim podvigom". Z ženo Aydo in otroki je živel med Združenimi državami Amerike in Veliko Britanijo, a ne vesta, kje se bosta ustalila. Domovanje so imeli tudi v Wiltshiru, ki naj bi ga prodal za okoli 6,74 milijona funtov (približno osem milijonov evrov).

"Trenutno nimamo domovanja, vsepovsod sva vse prodala, ne živimo nikjer in to poskušava razrešiti," je povedal 48-letnik, ki trenutno s svojo izbranko, s katero se je poročil leta 2010, sprejema težko odločitev, kje bi živela. "Štirje otroci so stalno kot Rubikova kocka, ki jo želiva razvozlati – če hodijo v šolo, me nikoli ne vidijo, saj sem ves čas vsepovsod, če pa se šolajo doma, to pripelje do drugačnih težav," je priznal oče devetletne Theodore, dve leti mlajšega Charltona, tri leta stare Colette in leto mlajšega Beauja.

Williams je sicer zavrnil govorice, da je nov lastnik ene izmed njegovih hiš postal Drake. "Če bi bilo to res, bi z njim zagotovo podpisal pogodbo o nerazkritju informacij." Britanec sicer namerava prodati tudi tri slike umetnika Banksyja, trenutno pa v Avstraliji snema svoj biografski film Better Man. Projekta se je lotil Michael Gracey, ki je režiral tudi film Največji šovmen (The Greatest Showman).