Robbie Williams in Ayda Field nimata skupnih interesov. Foto:
Robbie Williams in Ayda Field nimata skupnih interesov. Foto:

Robbie Williams pozablja na petje in se raje predaja hamburgerjem. Tega in njegovega vse večjega trebuha se je naveličalo njegovo zdaj že nekdanje dekle.

je imela dovolj pevčevega ignoriranja losangeleškega življenja. "Robbie je Aydo privlačil, saj je povsem različen od povprečnih fantov v Los Angelesu, kakršnih je vajena. Vendar je njuno razmerje končala prav ta prevelika razlika," je dejal prijatelj popzvezdnika, ki se je na kalifornijsko obalo preselil pred šestimi leti. "Robbie ni navajen hollywoodske scene, kar je Aydo močno motilo. Medtem ko je on raje jedel hitro hrano in gledal filme na DVD-ju, je Ayda pogrešala glamurozne noči."

28-letna Ayda si močno želi napredovati v svoji igralski karieri, za kar mora spoznati prave ljudi. Robbie se za to ni zmenil, je še povedal njegov prijatelj.

Vendarle se bo zabaval
Ta še pravi, da je bil razhod prijateljski, Robbie pa je odločen, da se bo od zdaj bolj zabaval. Še eden izmed njegovih prijateljev je za britanski Daily Mail dejal: "Med poletjem bo v Los Angelesu, zato upa, da se bo s tamkajšnjimi dekleti noro zabaval in morda celo razvil resnejšo zvezo."

34-letni nekdanji član skupine Take That se je med drugimi že dobival z Nicole Appleton, Geri Halliwell in Rachel Hunter.

N. G.