Robert De Niro septembra lani na premieri filma Amsterdam v New Yorku. Foto: AP
Robert De Niro septembra lani na premieri filma Amsterdam v New Yorku. Foto: AP

Zvezdnik je novico, da je postal oče, razkril v pogovoru za kanadsko televizijo ET Canada. Ko je voditeljica rekla: "Vemo, da imate šest otrok," jo je igralec popravil, rekoč: "V bistvu jih imam sedem. Pravkar sem znova postal oče."

Nato je dodal, da verjame, da je treba biti do otrok ljubeč in prijazen, včasih pa mora pokazati tudi strožji obraz. "Saj veste, pri otrocih ni bližnjic. Ne maram preveč postavljati pravil in omejitev, a včasih mi res ne pustijo druge izbire. Mislim, da bi se vsi starši s tem strinjali. Moja želja je, da bi vedno vlekel pravilne poteze in jim obenem dal prostor, da se učijo iz napak, a včasih to preprosto ni mogoče," je dodal.

Starostna razlika med otroki v klanu De Niro je res izjemno velika. Najstarejša De Nirova hči, Drena, je stara 51 let. Sledi jih 46-letni Raphael. Tako Drena kot Raphael sta se rodila v njegovem prvem zakonu z Diahnne Abbott. 27-letna dvojčka Aaron in Julian sta se rodila s pomočjo nadomestne matere v njegovi zvezi s Toukie Smith. Leta 1997 se je poročil z igralko Grace Hightower in v zakonu se jima je rodil sin Elliot, ki danes šteje 25 let. Leta 2011 sta s pomočjo nadomestne matere dobila hčer Helen. S kom je dobil sedmega otroka, ni razkril. Obenem ima tudi štiri vnuke.