Je na obzorju nova romanca? Foto: EPA
Je na obzorju nova romanca? Foto: EPA

Čeprav mediji vztrajno trdijo, da je Pattinson - najbolj znan po vlogi skrivnostnega mladeniča Edwarda v "vampirskih uspešnicah" Somrak (Twilight) in Mlada luna (The Twilight Saga: New Moon) - v zvezi s soigralko Kristen Stewart, mladenič rad preživlja čas z drugimi dekleti.

Tokrat je po pisanju tujih medijev največ pozornosti namenil pevki Katy Perry. S Katy sta bila namreč med povabljenci na rojstnodnevno zabavo skupnega prijatelja. Robert in Katy, ki naj bi se sicer videvala s komikom Russellom Brandom, sta se ves čas hihitala, skupaj pa sta poprijela tudi za mikrofon in zapela na karaokah.

Katy ob skladbi Pink protestno odšla
No, razgret parček naj bi hladen tuš doživel ob skladbi Pink So What. Katy naj bi namreč začela vppiti, da Pink ne mara in da skladba ni primerna za karaoke. Nad izbiro pesmi je bila tako ogorčena, da je svojo druščino, vključno s Pattinsonom, odpeljala drugam. Nočni pohod so še nadaljevali, po pisanju medijev pa to ni bilo prvo "druženje" Katy in Roberta. Nenazadnje Robert in Kristen svoje zveze nista nikoli potrdila ...