Robin Thicke z novorojeno hčerko Mio. Foto: Instagram
Robin Thicke z novorojeno hčerko Mio. Foto: Instagram

40-letni Thicke je namreč objavil videoposnetek, na katerem v porodnišnici v naročju drži svojo novorojenko, v ozadju pa je videti šopke rož in balone. Ob videu je glasbenik pripisal: "22. 2. ob 13.33 se je rodila Mia Love Thicke. Hvala vama, Bog in April Love!"

Da par pričakuje otroka, je že avgusta oznanila April sama, ki je na Instagramu objavila nekaj dni staro fotografijo ultrazvoka, ob tem pa zapisala: "Z Robinom z veseljem oznanjava, da bova dobila otroka! Rok poroda je 1. marec, na Alanov rojstni dan." Pri tem je mislila na Robinovega očeta, kanadskega igralca in televizijskega voditelja Alana Thicka, ki je nenadoma umrl decembra 2016 zaradi srčne kapi, Robin pa si po očetovi smrti kar nekaj časa ni opomogel.

Pevec in glasbeni producent že ima sedemletnega sina Juliana iz zakona z igralko Paulo Patton, s katero sta se po ločitvi leta 2014 zapletla v bridek boj za skrbništvo, pred kratkim pa vendarle dosegla dogovor. Z 22-letno April Love sta se spoznala v prvi polovici leta 2014, torej v mesecih, ki so sledili pevčevemu razhodu s Pattonovo, prvič pa sta se v javnosti skupaj pojavila približno eno leto pozneje, maja 2015, na canskem filmskem festivalu, ko je bil Thicke že tudi uradno ločen.

On 2/22 at 13:33 Mia Love Thicke was born. Thank you God and April Love ❤️!

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on Feb 24, 2018 at 5:03pm PST