Roger se bo kmalu odpravil na turnejo. Foto: EPA
Roger se bo kmalu odpravil na turnejo. Foto: EPA

68-letni glasbenik je 14. januarja na svojem domu v New Yorku pred le šestimi svati obljubil večno zvestobo Laurie Durning, s katero je bil zaročen sedem let. Novico je na svojem profilu na Twitterju objavil radijski voditelj Howard Stern, potem ko je opravil intervju z legendarnim glasbenikom.

To je za Watersa že četrti zakon – prvič se je poročil leta 1969 z Judy Trim, dekletom, ki jo je poznal že iz otroštva. Ločila sta se leta 1975, le malo pozneje pa je Waters sklenil svoj drugi zakon, in sicer z lady Carolyne Christie. V zakonu sta se jima rodila dva otroka (glasbenik Harry Waters, ki igra tudi v očetovi spremljevalni skupini, in manekenka India Waters), trajal pa je do leta 1992. Tretjič se je, leto po ločitvi od Christiejeve, poročil s Priscillo Phillips, s katero ima sina Jacka Fletcherja. Ločila sta se leta 2001, tri leta pozneje pa se je zaročil z Durningovo, ki se ukvarja s filmom.

Waters bo sicer na poti skoraj celo leto, nastopi pa bodo, tako kot do zdaj, v znamenju malce spremenjenih skladb z legendarnega albuma Pink Floydov z naslovom The Wall – gre za turnejo v počastitev 30. obletnice najbolje prodajanega dvojnega albuma vseh časov.