Jennifer že dolgo ni bila videti tako zaljubljena, pišejo rumeni mediji. Foto: Terry Richardson
Jennifer že dolgo ni bila videti tako zaljubljena, pišejo rumeni mediji. Foto: Terry Richardson

Zaljubljenca sta v nedeljo z zasebnim letalom pristala na Havajih s tradicionalnimi venci okoli vratu, kjer bosta preživela romantičen dopust. Na Havajih bosta imela Jennifer in Justin dodaten razlog za slavje, saj bo igralec in scenarist 10. avgusta praznoval svoj 40. rojstni dan.

Justin se je na Havaje znova vrnil po kratkem času - pozimi je tam počitnice preživljal z nekdanjim dekletom. Še preden je Justin po 14 letih zapustil Heidi, je z njo odpotoval na otok Kuai. Tam sta se dolgoletna zaljubljenca zabavala tako zelo, da je Justin Heidi obljubil, da se bosta poleti znova vrnila tja.

Na žalost 35-letne kostumografinje, ki še vedno ni povsem prebolela razhoda, Justin tja ni šel z njo, temveč z novo ljubeznijo, dve leti starejšo Jennifer Aniston. Ravno 42-letna igralka pa naj bi bila razlog, da sta se Justin in Heidi tudi razšla.

Neki neimenovani vir s snemanja filma Wanderlust, med katerim sta se Jennifer in Justin spoznala, je za Us Weekly poročal, da se Jen ni kaj dosti zanimala, da je Justin oddan: "Jen se je vrgla nanj." Že med snemanjem naj bi se par začel skrivoma dobivati v začasnem igralkinem domovanju, ogromni samotni hiši na jezeru Rabun v Georgii.