Srečen teden za Lionela Messija - najprej je dobil zlati čevelj, nato pa še sina. Foto: Reuters
Srečen teden za Lionela Messija - najprej je dobil zlati čevelj, nato pa še sina. Foto: Reuters
Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
"Velika tekmeca" Cristiana Ronalda in Lionela Messija ter njuna potomca je povezala tudi igra številk. Foto: Reuters

Nekateri mediji so sicer že nekajkrat lažno sporočili, da je mali Messi privekal na svet, zdaj pa je novica končno resnična.

Novico je potrdil Messijev klub FC Barcelona, odzval pa se je že tudi nogometaš sam: "Danes sem najsrečnejši človek na svetu, rodil se je moj sin. Hvaležen sem Bogu za to darilo. Hvala moji družini za podporo, objem za vse," je argentinski nogometni virtuoz zapisal na svojem profilu na Facebooku.

Španski časnik El Mundo Deportivo poroča, da je mamica Antonella rodila v porodnišnici USP Dexeus v Barceloni, imela pa sobo z najprimernejšim razgledom za otroka s tako zvenečim imenom - na nogometni stadion Camp Nou.

V porodnišnico so se že usuli tudi številne čestitke in darila za malega Thiaga Messija, eksplodirala pa so tudi družabna omrežja.

Jutri bo že igral
25-letni Lionel Messi, ki je ta teden dobil tudi nagrado zlati čevelj za najboljšega strelca v Evropi, je ves čas poudarjal, da se vloge očeta že zelo veseli.

Zaradi veselega dogodka je Barcelonin nogometaš danes izpustil trening pred sobotno tekmo s Celto, a na sami tekmi naj bi vseeno zaigral.

869 dni razlike
Nogometni navdušenci pa so se že poigrali tudi s številkami in ugotovili, da je portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo od Lionela Messija starejši 869 dni, kar je natanko toliko, kot je od malega Thiaga Messija starejši Ronaldov sinček Cristano Ronaldo Junior, ki se je rodil 17. junija 2010!