Coleen je dejala, da še ni pripravljena na materinstvo. Foto: EPA
Coleen je dejala, da še ni pripravljena na materinstvo. Foto: EPA
Wayne in Coleen Rooney
Poroko Wayna in Coleen so otoški tabloidi označili za britansko poroko leta. Foto: EPA

22-letna žena superzvezdnika je za Daily Mail povedala, da se s soprogom trenutno ne strinjata samo v eni stvari, in sicer glede otrok.

Coleen je povedala, da je Waynova največja želja, da bi postal očka, a ona se ne da. Dejala je, da se še komaj privaja na dejstvo, da je poročena ženska (z Rooneyjem sta se poročila junija letos, op. a.). Idejo o materinstvu pa bom premlevala še nekaj let, je dejala novopečena gospa Rooney.

Zaveda se, da ni popolna ženska
Za britanski tabloid je spregovorila tudi o nezadovoljstvu s svojima telesom in višino. "Vem, da nisem popolna in da nisem ravno visoka. A kaj morem, na raztezanje zagotovo ne bom šla," se je pošalila Rooneyjeva soproga. "Vsak ima takšno telo, kot mu ga je namenila narava, zato bi se morali vsi truditi, da ga obdržijo v najboljši formi," je dodala mlada žena nogometaša.

Značaj, ki ga lahko prenaša samo Rooney?
Coleen je priznala, da ima zelo "težek" značaj in da ga lahko le redki prenašajo. Spomnila se je šolske predstave, pri kateri je imela glavno besedo prav ona, in je ravno zaradi njenega "šefovanja" neslavno propadla. "Noben ni hotel sodelovati z mano," je potožila 22-letnica.

Na vprašanje o primerjanju zakonskega para Rooney z zakoncema Beckham pa mladenka ni želela odgovarjati.

J. S.