Ryan Gosling in Olivia Wilde naj bi bila v zvezi. Foto: EPA
Ryan Gosling in Olivia Wilde naj bi bila v zvezi. Foto: EPA

Zvezdnica serije Zdravnikova vest in zvezdnik filma Blue Valentine, ki sta se družila že na podelitvi zlatih globusov januarja, sta bila videti zaljubljena, ko so ju opazili v akvariju v Cincinnatiju. Tam namreč Ryan snema svoj novi film, Olivia pa naj bi svojega dragega obiskala.

Neimenovani vir, ki je videl igralca, ko sta se sprehajala z roko v roki (zaljubljenca je uspel celo posneti in objaviti na YouTubu, a so ga medtem že odstranili), je ameriškim medijem dejal, da sta bila tako Ryan kot Olivia zelo sproščena in srečna. Igralca govoric za zdaj še nista komentirala.

Olivia že pri 18 poročena
Ryan je imel že kar nekaj zvez s svojimi kolegicami, kot sta Sandra Bullock in Rachel McAdams, Olivia pa se do zdaj ni zapletla v romance z igralskimi kolegi.

Igralka se je namreč zelo mlada poročila - po šestih mesecih poznanstva je pobegnila z italijanskim princem Taom Ruspolijem, s katerim se je poročila na šolskem avtobusu na podeželju Virginije. Pred kratkim sta nekdanja zaljubljenca sporočila, da je njunega zakona po osmih letih konec. "Že nekaj časa živita ločeno, potem ko sta se dolgo trudila rešiti zvezo," je povedal neimenovani vir za revijo People.