Kylie se bo morda na božični večer družila tudi z Robbiejem. Foto: Reuters
Kylie se bo morda na božični večer družila tudi z Robbiejem. Foto: Reuters
Robbie Williams
Robbie bo svojo turnejo zaključil v Melbournu. Foto: EPA

Avstralska popzvezdnica, ki je z Robbiejem pred časom posnela skladbo Kids, je pokazala svojo velikodušnost, potem ko je izvedela, da bo britanski pevec svojo turnejo končal prav v njeni domovini.

Zadnji koncert bo namreč 18. decembra v Melbournu, za katerega je Britanec povabil Kylie, da se mu pridruži na odru. Majhna Kylie mu je na vabilo odgovorila, tako da ga je povabila na božično pojedino v ožjem družinskem krogu, saj "ni mogla prenesti misli na to, da bi Robbie ostal čisto sam za božične praznike".

Pevec, ki trenutno predstavlja svoj zadnji samostojni album Rudebox, že deseti po vrsti, je namreč pred kratkim napovedal, da bo po zadnjem koncertu nekaj časa preživel v Avstraliji. Robbie še ni povedal, ali se bo odzval povabilu, a v vsakem primeru gotovo ne bo praznoval sam, saj nanj vedno prežijo oboževalke, ki so mu vedno pripravljene delati družbo ali celo greti posteljo.

Po dolgem času se vrača na odre
Kylie Minogue bo sicer v kratkem spet stopila na oder, saj bo nadaljevala svojo turnejo Showgirl. To je zvezdnica, ki je zaslovela v TV-nadaljevanki Neighbours, lani prestavila, ker je zbolela za rakom na dojki. Po uspešni operaciji maja lani je Kylie odšla v Francijo, kjer je opravila kemoterapijo. V začetku letošnjega leta je sporočila, da je bilo zdravljenje uspešno in da se bo še letos vrnila na glasbene odre. To napoved je prikupna Avstralka tudi uresničila, saj bo že 11. novembra imela prvi koncert v Sydneyju.