Sadie Frost in Jude Law sta kljub ločitvi še vedno dobra prijatelja. Foto: EPA
Sadie Frost in Jude Law sta kljub ločitvi še vedno dobra prijatelja. Foto: EPA
Jade Sheena Jazebel
Jade Sheena Jazebel, hči Micka Jaggerja noče sledila poti, na katero sta stopili Sadie Frost in Pamela Anderson. Foto: EPA

Nekdanjo soprogo britanskega filmskega zvezdnika Juda Lawa je fotografiral slavni pevec Bryan Adams, ki zadnje čase večino svojega časa posveča fotografiji.

Oglas, na katerem se pojavlja Frostova, se glasi "Obrnite hrbet krznu". Kolekcija oblačil znane Britanke nikoli ni vključevala živalskega krzna, tako ona kot njen nekdanji mož pa sta vegetarijanca. Razšla sta se pred tremi leti, vendar sta tudi po zaslugi treh otrok, ki jih imata, ostala zelo dobra prijatelja.

Jade v krznu bele lisice
Sadie je bila sicer znana po norih zabavah in opijanjih s supermanekenkama Jade Jagger in Kate Moss, za katero so mediji vztrajno trdili, da je bila z njo v lezbičnem razmerju.

Danes 41-letnica trdi, da raje kot da hodi na zabave, ostaja doma, pije čaj in se ukvarja z jogo. Njena prijateljica Jade, ki je nasledila razuzdane gene svojega očeta Micka Jaggerja, se kljub njenemu nagovarjanju noče pridružiti pripadnicam PETE. Pred časom jih je celo "razjezila" z izjavo, da bo namerno kupila drago jopo iz krzna bele lisice.