Čeprav je mož temperamenten, ima ona glavno besedo v hiši. Foto:
Čeprav je mož temperamenten, ima ona glavno besedo v hiši. Foto:

Sandra Bullock je s svojo izbiro besed močno presenetila TV-gostiteljico Barbaro Walters, v katere oddaji si je privoščila kar nekaj ostrih besed na račun Streepove in celo dejala, da bo kolegico, če bo dobila oskarja, kar pretepla.

"Če bo Merly dobila oskarja, je... ti, da jo bom pretepla. Veš, da jo bom," je sicer bolj za šalo dejala 46-letna igralka, ki se na sprehod po rdeči preprogi že nekaj časa pripravlja z dieto, šla pa naj bi tudi pod nož. Sandra je v oddaji govorila tudi o svojem petletnem zakonu z nekdanjim motociklistom Jessejem Jamesom.

Spregovorila je tudi o zakonu
"Niti sanjalo se mi ni, da se bom kdaj zaljubila v takega moškega. A življenje nam vedno pripravi presenečenja. Ko sem ga prvič srečala, sem si o njem ustvarila sliko moškega z najmanj 100 napakami, vendar danes ne verjamem več v to," je priznala Sandra, ki je že pet let v zakonu z ljubiteljem tetovaž in hitrih motorjev. Borita pa se tudi za skrbništvo nad hčerko, ki jo ima Jesse iz zveze s pornozvezdo.

Zakon ji po njenih besedah ni spremenil življenja, saj ima, čeprav je mož temperamenten, še vedno glavno besedo pri hiši.