Čista izmišljotina ali kanček resnice? Foto: EPA
Čista izmišljotina ali kanček resnice? Foto: EPA
Kate Bosworth
Je tudi Kate že naredila korak k novi zvezi? Foto: EPA

Oba, Anglež in Španka, sta sveže samska, očividci pa so dejali, da sta bila videti zelo zaljubljena, čeprav je že naslednji dan Penelopina predstavnica to novico zanikala.

Odkar se je angleški lepotec, zvezdnik Troje, Piratov s Karibov in Elizabethtowna, razšel s svetlolaso igralko Kate Bosworth, mu pripisujejo vse mogoče partnerice, med drugim naj bi se med snemanjem nekega oglasa nevarno zbližal tudi z Umo Thurman.

Samo Kate nikar ...
Vprašanje, koliko je v teh tračih resnice, nekaj pa drži kot pribito: Orlando in njegova nekdanja Kate, ki je znana po vlogi v filmu Batman se vrača, nedavno pa je šokirala z izjemno drobno, skoraj anoreksično postavo, se drug drugega izogibata kot hudič križa.

Po tem, ko sta se v začetku septembra bo burnih štirih letih vzponov in padcev (dokončno?) razšla, sta po naključju oba obiskala newyorški teden mode. Tam pa je bila njuna glavna skrb opazovanje od daleč in usklajevanje urnikov tako, da nikoli nista bila hkrati v istem prostoru.

Še več, njuno gibanje so usklajevali celo njuni spremljevalci, tako da res ni bilo možnosti, da bi slučajno "trčila" drug v drugega. Angleška igralca sta se razšla le nekaj tednov po tem, ko so rumeni časopisi objavili novico, da Orlando že izbira prstan in se pripravlja na pravi trenutek, da zasnubi svojo drago.