Zaljubila naj bi se sicer leta 2018. Foto: AP
Zaljubila naj bi se sicer leta 2018. Foto: AP

Glede na dokumente škotskega civilnega registra zakonskih zvez sta si večno zvestobo obljubila Saoirse Una Ronan in Jack Andrew Lowden. Irska igralka in škotski igralec, ki sta v zvezi že več let, naj bi se poročila na matičnem uradu v Edinburgu.

Poročni obred, ki naj bi potekal prejšnji konec tedna, naj bi bil skromen, izmenjavo zaobljub 30-letnice in njenega štiri leta starejšega srčnega izbranca je spremljala le peščica najbližjih prijateljev para. Vsi gostje naj bi tudi prisegli molčečnost, poroča People.

Govorice, da sta se zvezdnika, ki sicer zasebno življenje ohranjata zase, zaročila, so se sprožile lanskega oktobra, ko so ljudje med modnim tednom v Parizu opazili, da se na levem prstancu Ronan lesketa diamantni prstan.

Združilo ju je snemanje filma

Zaljubila naj bi se sicer leta 2018 med snemanjem filma Marija Škotska (Mary Queen of Scots), v katerem je Irka prevzela glavno vlogo Mary Stuart, Škot pa je upodobil njenega drugega moža Henryja Darnleyja.

Takrat je Lowden delil, da je bilo neverjetno sodelovati z Ronan, oklical jo je za "silo narave" in neustrašno. Tudi igralka je priznala, da mu lahko popolnoma zaupa, kar se ji zdi izjemno pomembno. Predvsem naj bi ji bilo všeč, da nikoli ne ovinkari, vsake težave pa se takoj loti in tudi reši.