Thiery in Andrea sta se spoznala v Barceloni. Foto: EPA
Thiery in Andrea sta se spoznala v Barceloni. Foto: EPA
Thierry Henry
Thierry Henry je postal očka. Foto: EPA

Nekdanji francoski reprezentant in njegovo dekle Andrea Rajačić nista še razkrila imena novega družinskega člana, za zdaj nista izdala niti svojih občutkov ob rojstvu prvega skupnega otroka.

35-letni nogometaš in devet let mlajša lepotica iz Sarajeva sta se spoznala v časih, ko je bil Henry še član Barcelone, Andrea pa je v katalonsko prestolnico prišla na obisk k svoji starejši sestri. Andrea sicer prihaja iz zelo ugledne družine, saj je njen oče priznan lepotni kirurg Nebojša Rajačić, ki že nekaj let živi in dela v Kuvajtu.

Španski in francoski rumeni mediji so takoj po tem, ko se je Thierry prvič v javnosti pojavil z Andreo, šli "na lov" za identiteto privlačne svetlolaske in prišli do informacij, da si je Sarajevčanka menda pred Henryjem na vse kriplje prizadevala, da bi postala "nekdo" v newyorškem svetu zabave. New York Postu je tako menda vztrajno pošiljala novice o sebi in fotografije z zabav, na vprašanje, kakšni moški so ji všeč, pa je odgovorila: "Ljubim novopečene evropske nogometaše, kajti biti novopečeni bogataš je sijajna stvar. To je, kot bi vam nekaj uspelo brez velikega napora."

Prvi zakon splaval po vodi
To je Henryjev drugi otrok, prvorojenka Tea se mu je rodila v zakonu z Nicole Marry. Francoz, ki je dolgo veljal za lomilca ženskih src, se je spomladi leta 2007 ločil od britanske manekenke, potem ko je njej zavrelo, ker je v njegovem telefonu našla "šopek" vročih SMS-ov, ki jih je pošiljal drugim ženskam. Precej grd ločitveni postopek se je končal tako, da je Angležinja dobila zadosten razlog za prešeren nasmešek - Henry ji je moral dati 11 milijonov evrov.