V ponedeljek je največ pozornosti pritegnil Scarlettin prstanec, na katerem se je svetil diamantni zaročni prstan. Foto: Reuters
V ponedeljek je največ pozornosti pritegnil Scarlettin prstanec, na katerem se je svetil diamantni zaročni prstan. Foto: Reuters
Scarlett Johansson in Ryan Reynolds
Njuna ljubezen je (za zdaj) videti sanjska. Foto: EPA

Kmalu bomo torej doživeli novo zvezdniško "veleporoko", saj je novico o zaroki igralcev potrdil tudi Scarlettin predstavnik Marcel Pariseau.

Diamant na levem prstancu
Scarlett je prekrasni diamantni prstan svetu pokazala v ponedeljek v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, kjer je blestela v obleki Dolce & Gabbana, največ pozornosti pa je seveda pritegnila "skala" na njenem - ne desnem, kot je pri zaroki običajno, ampak na levem prstancu.

Kako Scarlett poje?
Plavolaska je sicer tudi glasbeno nadarjena, saj bo 20. maja izšel njen debitantski album Anywhere I Lay My Head, na filmskih platnih pa jo bomo lahko občudovali v "stvaritvi" Woodyja Allena Vicky Cristina Barcelona in izdelku He's Just Not That Into You.

Ryan tudi neprestano na snemanjih
Tudi Ryan, ki je bil pred časom zaročen tudi s kanadsko pevko Alanis Morissette, ima polne roke dela, med njegove projekte sodita filma Fireflies in the Garden, kjer je združil moči z Julio Roberts, in X-Men Origins: Wolverine.

Imata prijateljev blagoslov
Eden izmed njunih skupnih prijateljev, igralski kolega Hugh Jackman, je dejal, da sicer na Scarlett pazi kot na punčico svojega očesa, a zagotovil, da je pri Ryanu povsem na varnem. "Imata moj blagoslov. Ryan je super fant, zares je fenomenalen. Poleg tega pa je eden najbolj zabavnih ljudi, ki sem jih kdaj koli srečal."

A. P.