Foto: AP
Foto: AP

"Ok, ok, dobila sva otroka. Ime mu je Cosmo. Zelo ga imava rada," je zapisal na Instagramu 39-letni zvezdnik satirične oddaje Saturday Night Live (SNL), ki je s 36-letno igralko v zvezi od leta 2017. Spoznala sta se, ko je ona gostovala v SNL-ju, pri katerem Jost dela tudi kot eden glavnih piscev.

Johanssonova ima z nekdanjim soprogom, francoskim novinarjem Romainom Dauriacom, s katerim sta bila poročena med letoma 2014 in 2017, šestletno hčerko Rose, nad katero skrbništvo si delita. Pred tem je bila med letoma 2008 in 2011 poročena s kanadskim igralcem Ryanom Reynoldsom.

Da z Jostom pričakujeta otroka, je Page Six razkril julija, komik pa je to potrdil prejšnji konec tedna med enim od svojih stand-up nastopov v Connecticutu. "Pričakujeva otroka, zelo vznemirljivo je," je zaupal občinstvu.

Zvezdnica filmov Maščevalci in Izgubljeno s prevodom, sicer najbolje plačana igralka na svetu, se je z Jostom poročila oktobra lani, obred pa je zaradi pandemije koronavirusa potekal v najožjem družinskem krogu.

Tožba proti Disneyju

Igralka je svojo drugo nosečnost dolgo skrivala in je junija tudi izpustila vse promocijske obveznosti za film Črna vdova, kar je sprožilo številna ugibanja.

"Ne daje veliko intervjujev, niti je ni na promocijskih dogodkih za Črno vdovo, kar je presenetljivo, glede na to, da gre za veliko produkcijo Marvela/Disneyja, ona pa je tako glavna zvezda kot tudi izvršna producentka,” so takrat povedali viri za Page Six.

Oskarjevska nominiranka sicer trenutno toži Disney, ker naj bi studio kršil njeno pogodbo, ker je Črno vdovo prikazoval tudi po spletu in jo tako prikrajšal za delež dobička od prodaje vstopnic.