Avril Lavigne in Deryck Whibley sta se poročila junija 2006, zdaj pa naj bi že razmišljala o ločitvi. Foto: EPA
Avril Lavigne in Deryck Whibley sta se poročila junija 2006, zdaj pa naj bi že razmišljala o ločitvi. Foto: EPA
Avril Lavigne
Medtem ko je Avril Lavigne nastopala na svetovni turneji, se je njen mož zabaval v nočnih klubih. Foto: Reuters

Kanadska pevka in pevec skupine Sum 41 naj bi se znašla v krizi v začetku letošnjega leta, ko je pevka odšla na svetovno turnejo in tako sta bila z možem včasih tudi po več tednov ločena in na povsem različnih koncih sveta. Vsak dan sta bila sicer redno v stikih prek spleta in telefona, a to vseeno ni uspelo ohraniti zakona. Neki neimenovani prijatelj je reviji National Enquirer zaupal:

"Zadnje mesece sta se komaj kaj videla in zato sta se zelo odtujila. Derycka trenutno ne zanima preveč njegova pevska kariera, ampak svoj prosti čas raje preživlja na zabavah, kjer popiva in se giblje v družbi lepih deklet."

Ga je zapeljalo neznano dekle?
Prvi veliki prepiri so se začeli avgusta, ko se je Deryck zapletel v pretep z mladeniči v nekem nočnem klubu. Zaskrbljena Avril ga je poklicala in ga prosila, če bi se ji pridružil na turneji, a ko je ona nastopala in zabavala japonsko občinstvo, je on raziskoval nočno življenje Tokia.

Govorice o razhodu para pa so podkrepile fotografije, na katerih se Deryck v nočnem klubu Villa v Los Angelesu zabava z neznano punco, s katero se je v jutranjih urah z roko v roki odpravil neznano kam. Klub Villa je bil nekoč priljubljen prostor mladega para, saj naj bi tam preživela s prijatelji ogromno večerov. Medtem ko se je zabaval z neznano mladenko, pa so Avriline prijateljice poslale fotografije objemov in poljubov, ki jih je izmenjal njen mož z neznanim dekletom, kanadski pevki.

Njene prijateljice trdijo, da je njune zveze konec, saj Avril ne bi nikoli odpustila varanja, še bolj pa jo je prizadelo, da jo je tako ponižal pred vsemi njunimi prijatelji.