'Ashton ponovno skakal čez plot,' se bere bombastični naslov revije Star, ki je objavila tudi fotografijo 21-letne Brittney. Foto: Star
'Ashton ponovno skakal čez plot,' se bere bombastični naslov revije Star, ki je objavila tudi fotografijo 21-letne Brittney. Foto: Star

Pred tedni je revija igralca obtožila, da je v restavraciji otipaval in poljubljal privlačno mlado blondinko. Zdaj pa se je javila še 21-letna temnolaska, ki je Staru prodala svojo zgodbo o tem, kako je seksala s Kutcherjem na kavču v domu, ki si ga deli z Demi in njenimi hčerkami.

Brittney Jones je za Star povedala, da je Ashtona spoznala, ko je julija skupaj z Demi in njeno hči Rumer igral bowling ob njeni stezi v hollywooskem klubu Lucky Strike. Jonesova naj bi po njenih besedah Kutcherju na skrivaj predala svojo telefonsko številko, napisano na servieto, on pa ji je začel pošiljati SMS-sporočila, kot je "R U busy?" ("Si zaposlena?").
"V sporočilih sem bila vedno jaz tista, ki je predlagala zadeve in namigovala, zdelo se je, kot da bi bil paranoičen in ni hotel napisati ničesar, kar bi ga lahko spravilo v težave,"
je povedala Brittney. "Vprašala sem ga, ali se želi srečati, in tako sva se dogovarjala."

"Odličen ljubimec"
Ona trdi, da sta se kmalu srečala za seks (na kavču, ker naj bi Ashton spalnico prepovedal), medtem ko Moorove ni bilo v mestu. "Odličen ljubimec je," razlaga Brittney. "Zelo uvideven in sladek. In zame je bilo nekaj zelo posebnega. V njegovem objemu sem se počutila popolnoma sproščeno. Bilo je nežno in prijetno - ne neki brezpomenski spolni akt."
Ashtonov odvetnik se je v izjavi za revijo Us Weekly odzval, češ da revija Star "nenehno objavlja laži o Ashtonu Kutcherju in številnih drugih zvezdnikih. To ni prvič, niti ne bo zadnjič, da se obnašajo neodgovorno".

Zadnjič, ko je Star Ashtona obtožil varanja, se je igralec branil prek Twitterja. "Mislim, da to, da me je revija Star označila za 'prešuštnika', šteje kot blatenje značaja. Upam, da se moj odvetnik strinja," je zapisal. "STAR - ne moreš se skrivati za 'svobodo medijev', ko pišeš izmišljotine."