Ryan in Michelle v težko pričakovanem filmu Blue Valentine. Foto:
Ryan in Michelle v težko pričakovanem filmu Blue Valentine. Foto:

Fotogenični par v filmu Blue Valentine igra zakonca, a ni bila njuna kemija na platnu tista, ki je sprožila govorice, ampak njuna bližina v zakulisju festivala v romantičnem zasneženem Park Cityju.
29-letna Ryan in Michelle v filmu odigrata kar nekaj precej drznih seksprizorov, tako da sta bila morda tudi zaradi tega videti na rdeči preprogi in na večernih zabavah tako domača.
Sicer pa to ni prvi film, v katerem sta zvezdnika neodvisnih filmov zaigrala skupaj - videli smo ju lahko že v United States of Leland (2003).
Zgodba o propadu razmerja
Blue Valentine, eden izmed bolj hvaljenih filmov letošnjega Sundancea, izpostavlja zakonca (Gosling in Williamsova), ki se v poskusu reševanja svojega zakona podata v hotel, kjer skušata podoživeti svoje srečnejše dni.
Film sledi njuni zgodbi od njunega prvega srečanja do težav, ki ju pestijo danes.

Michelle je bila pred tem v zvezi s tragično umrlim oskarjevcem Heathom Ledgerjem, s katerim ima hčer Matildo. Po njegovi smrti je srečo poskušala z režiserjem Spikom Jonzejem, a sta se razšla, ker ona ni mogla preboleti Heatha.

Gosling, oskarjevski nominiranec in eden najobetavnejših mladih igralcev, pa je med drugim hodil s soigralko iz Beležnice, Rachel McAdams.
V spodnji galeriji nekaj fotografij izredno prijateljskih Ryana in Michelle s Sundancea.