Revije v Londonu so se udeležila znana imena iz sveta zabave, kot so pevec Justin Bieber z ženo Hailey in glasbenika Alicia Keys in Pharell Williams. Prišli so tudi športni zvezdniki – dirkač formule 1 Lewis Hamilton, nogometaš Marcus Rashford in upokojena tenisačica Serena Williams.

Toda kot poročajo tuji mediji, je bila za prošnje za selfi najbolj oblegana druga teniška "upokojenka", Rusinja Marija Šarapova, ki je lopar v kot postavila leta 2020, od takrat pa se le redko pojavi v javnosti. Aprila lani je sporočila, da je noseča, julija pa je prvič postala mama, rodila je dečka Theodora. Zaročena je z britanskim poslovnežem Alexandrom Gilkesom.

35-letna Šarapova, ki je imela na igriščih vzdevek sibirska tigrica ali sibirska lepotica, je že tako opazna, kjer koli se pojavi, saj je visoka 189 centimetrov. Za modno revijo pa je izbrala kratko Monclerjevo obleko z elegantnimi najlonkami in salonarji, posuti s srebrnimi bleščicami. "Merim več kot dva metra," je pred revijo zapisala na Instagramu.

"Spet skupaj"

Na reviji se je srečala tudi s Sereno, o kateri se je pred leti govorilo, da nista prav v dobrih odnosih. A zvezdnici sta te govorice v Londonu zanikali, saj sta nasmejani pozirali skupaj, Šarapova pa je ob selfiju zapisala: "Ponovno skupaj." Serena je o srečanju dejala: "Marija je zabavna. Pogovarjali sva se, se smejali, takoj sva se ujeli. Govorili sva o tenisu, in res je bilo zabavno."

Šarapova je v karieri osvojila pet turnirjev za grand slam, se povzpela tudi na prvo mesto na ženski teniški lestvici in bila med letoma 2004 in 2013 najbolje plačana tenisačica, samo s turnirskimi nagradami je zaslužila več kot 38 milijonov dolarjev, še več pa z različnimi reklamnimi pogodbami.

Serena Williams ima v žepu še mnogo več tunirjev za grand slam, kar 23-krat, Šarapovo pa je premagala kar 20-krat v 22 medsebojnih dvobojih.