"Mislila sem, da se bo zgodilo, kot se zgodi vsem, a ni tako, kot sem si zamislila." Foto: EPA

"Tega nisem nikoli povedala, a na žalost ne morem imeti svojih otrok," je v nedavnem intervjuju za Vanity Fair povedala ameriška zvezdnica Selena Gomez in dodala, da ima veliko zdravstvenih težav, ki bi lahko ogrozile njeno in otrokovo življenje. Predvsem naj bi ji nosečnost onemogočala zdravila, ki jih jemlje za zdravljenje bipolarne motnje. O tej se je sicer odprla tudi v svojem dokumentarnem filmu My Mind and Me.

"Mislila sem, da se bo zgodilo, kot se zgodi vsem, a ni tako, kot sem si zamislila," je povedala 32-letnica, ki jo je sicer dejstvo, da ne more imeti varne nosečnosti, sprva močno prizadelo. "Zaradi tega sem morala nekaj časa žalovati," je priznala med pogovorom.

Upa pa, da bo vseeno imela otroke. Zdi se ji namreč pravi blagoslov, da obstajajo "čudovite osebe, ki so pripravljene biti nadomestno materinstvo". Razmišlja tudi o posvojitvi. Tudi njena mama, Mandy Teefey, je bila sicer posvojena, poroča BBC.

"Zelo sem hvaležna, da obstajajo druge možnosti za tiste, ki si res želijo biti mame. Jaz sem ena izmed teh ljudi," je še dejala pevka, ki se že veseli svoje dogodivščine, ki bo po njenih besedah "malce drugačna". "Konec koncev mi je vseeno. Otrok bo moj," je še pristavila Gomez, ki je trenutno v razmerju z glasbenim producentom Bennyjem Blancom.

Igralka, ki jo je Bloomberg pred kratkim uvrstil na seznam milijarderjev, je v preteklosti že večkrat odkrito spregovorila, da trpi tudi za lupusom, ki je neozdravljiva avtoimunska bolezen, katere simptome je sicer mogoče obvladati z zdravili. Leta 2017 je razkrila, da so ji zaradi bolezni morali presaditi ledvico.