V okviru Wonderminda napoveduje tudi podkast. Foto: EPA
V okviru Wonderminda napoveduje tudi podkast. Foto: EPA

Selena Gomez je bila že v preteklosti odkrita glede spopadanja s tesnobo in bipolarno motnjo, ki so ji jo diagnosticirali leta 2020. V intervjuju za oddajo Good Morning America je razkrila, da je bil na poti do izboljšanja duševnega zdravja, ki ga je življenje pod žarometi samo poslabšalo, pomemben odklop od spletnih vsebin in umik z družbenih omrežij.

"Na spletu nisem bila že štiri leta in pol. To je popolnoma spremenilo moje življenje," je povedala igralka in pojasnila, da sicer svoji ekipi pomaga pri okvirnem ustvarjanju vsebine, a ničesar ne objavi ona sama. "Bolj sem srečna in prisotna, bolj se povezujem z ljudmi. Počutim se normalno," je še priznala 29-letna pevka, ki ne more verjeti, da je na tej stopnji le, ker je naredila nujne korake k temu, da se je, kolikor je bilo to mogoče, odstranila iz "nenormalnega" življenjskega sloga, ki ga prinese slava.

Pred kratkim je ena izmed zvezdnic z največ sledilci na družbenem omrežju Instagram z mamo Mandy in podjetnico Daniello Pierson ustanovila spletno platformo Wondermind, ki je namenjena duševnemu zdravju in njegovi destigmatizaciji ter splošni utehi. "Želim, da so ljudje razumljeni, videni in slišani," je dejala zvezdnica, ki želi biti znana po tem, kako ji je za ljudi mar. "V redu je ne biti v redu," je še poudarila.