39-letna Williamsova je ob posnetku pripisala "Teniški dnevnik". Na njem je Olympia, katere oče je soustanovitelj Reddita Alexis Ohanian, oblečena v kavbojke in kavbojsko jaknico, medtem ko pozorno posluša trenerjeva navodila.

Malčica je trenutno v Melbournu, kjer navija za svojo slavno mamo, ki si na OP-ju Avstralije prizadeva osvojiti še 24. naslov za grand slam.

Serenina objava je požela na tisoče komentarjev, oboževalci pa so nad malčico in njenim talentom navdušeni.

Olympia na teniškem tečaju

Williamsova je prvič razkrila, da gre Olympia po njenih stopinjah, julija lani, ko je objavila niz skupnih fotografij z igrišča v ujemajočih se vijoličastih teniških opravah. Že takrat je bila Olympia videti, da točno ve, kako ravnati z loparjem in kako se postaviti, čakajoč na žogico.

Tako Sereno kot njeno leto dni starejšo sestro Venus je tenis začel učiti njun oče in poznejši trener Richard Williams. Serena je bila takrat stara štiri leta.

Williamsova je oktobra razkrila, da je Olympio vpisala na teniški tečaj – ne da bi inštruktorici povedala, kdo je. "Nisem mama, ki bi hotela otroku kaj vsiljevati, ampak vem, kako rada imam tehniko, zato hočem, da se Olympia nauči tehnik," je povedala takrat.