V Parizu je pogosto del občinstva. Foto: Reuters
V Parizu je pogosto del občinstva. Foto: Reuters

Nekdanja ameriška športnica Serena Williams, ki je bila del slovesnosti ob odprtju olimpijskih iger, je te dni še vedno v Parizu, videli so jo tudi v občinstvu na tekmi Simone Biles. Z otroki pa si je želela privoščiti lep obed v enem izmed petzvezdničnih hotelov, ki ima restavracijo s pogledom na Eifflov stolp. A njen načrt je propadel.

Na vhodu jih namreč niso spustili na streho, čeprav naj bi bila restavracija po njenih besedah prazna. "Vse je enkrat prvič," je nekdanja tenisačica zapisala na družbenem omrežju X, njen zapis pa je videlo več milijonov uporabnikov.

Zaposleni v hotelu Peninsula Paris so se na objavo prejemnica štirih zlatih olimpijskih medalj hitro odzvali. "Sprejmite naše najgloblje opravičilo za razočaranje, ki ste ga nocoj doživeli. Na žalost je bil naš bar na strehi res polno zaseden in edine nezasedene mize, ki ste jih videli, so pripadale naši gurmanski restavraciji L'Oiseau Blanc, ki pa je bila v celoti rezervirana," so pojasnili. Dodali so, da "so bili vedno počaščeni, da so jo lahko sprejeli in da jo bodo tudi v prihodnje".

Nekateri uporabniki so se postavili na njeno stran, češ da je nesprejemljivo, da restavracija ni naredila prostora zanjo, medtem ko so drugi menili, da zvezdniki pač do zasedenih restavracij nimajo več pravic kot drugi.