Par, ki se je poročil lansko poletje, ima zdaj štiri sinove. Foto: EPA
Par, ki se je poročil lansko poletje, ima zdaj štiri sinove. Foto: EPA

Družina zvezdnika španskega nogometnega kluba Real Madrid Sergia Ramosa se je povečala še za enega člana. Žena Pilar Rubio je rodila sina, njegovo ime pa je Máximo Adriano.

34-letnik je novico delil na družbenih omrežjih z objavo fotografije, na kateri je s svojim novorojenim sinom in partnerico: "Izjemno srečen sem, da vam lahko predstavim Máxima Adriana. Rojen je bil ob 18.56 in tehtal 3,270 kilograma. Mama in dojenček sta popolnoma v redu," je zapisal. V svoji objavi je tudi izrazil veliko ljubezen do svoje žene.

Rubio, ki jo je španska različica revije FHM leta 2008 in 2009 razglasila za najbolj seksi žensko na svetu, je novico o nosečnosti potrdila že januarja v grafičnem videu v španskem televizijskem šovu El Hormiguero, v katerem nastopa.

Nekdanja novinarka v lahkotni razvedrilni oddaji se je s španskim nogometašem po sedmih letih zveze poročila junija lani, zakonca pa imata že tri sinove. Najstarejši je Sergio s petimi leti, Marco šteje štiri leta, Alejandro pa ima eno leto, poroča The Sun.