Marija Šerifović je na Evroviziji navdušila s pesmijo Molitva. Foto: EPA
Marija Šerifović je na Evroviziji navdušila s pesmijo Molitva. Foto: EPA
Marija Šerifović
V življenju Marije Šerifović ni vse rožnato, saj se je pred kratkim razšla s fantom. Foto: EPA

Marija se sicer zaveda, da so njene želje velike, saj priznava, da je povsem mogoče, da Robbie Williams ni še nikoli slišal za njo, ampak če bi morala izbrati osebo, s katero bi posnela duet, bi bil on njena prva izbira.

"Sicer se dueta z Danijelom ne bi branila, če bi bila skladba dobra, a vseeno želim, da svojo glasbeno kariero gradi brez moje pomoči. Ima veliko talenta in verjemem, da mu lahko uspe tudi brez mojega posredovanja," je dejala pevka.

Pomembna je glasba, ne ljubezen
Marija Šerifović trenutno živi na Švedskem, kjer snema album, založba pa ji je priskrbela tudi domovanje. "Na Švedskem zelo uživam, čeprav so telefonski računi ogromni. Le kako pa naj se slišim s svojo družino in prijatelji?" je potarnala o slabih straneh bivanja daleč od doma.

Prostorske težave premaguje tudi s pomočjo Facebooka, saj pravi, da ji ta pomaga spremljati, kaj se dogaja z njenimi prijatelji v Srbiji. Pevka se je pred kratkim razšla tudi s fantom Slavkom Kalazićem, a pravi, da sta ostala v dobrih odnosih. Na Švedskem pa ni našla nove ljubezni, a nad tem ni pretirano razočarana.

"V tem trenutku mi je najpomembneje, da imam uspešno glasbeno kariero. Ljubezen bo že še prišla."

C. R.