Marija Šerifović upa na ponovitev lanskega scenarija na finalu Evrosonga. Foto: EPA
Marija Šerifović upa na ponovitev lanskega scenarija na finalu Evrosonga. Foto: EPA
Jean-Paul Gaultier
Oblikovalec Jean-Paul Gaultier je med drugim velik oboževalec Evrosonga. Foto: EPA

Srbska pevka je za Blic povedala, da je Željko Joksimovič naredil odlično skladbo Oro, ki jo bo na beograjski prireditvi izvajala Jelena Tomašević.

Zato je prepričana v zmago srbske izvajalke, s čimer bi se Srbija prav gotovo z velikimi črkami zapisala v zgodovino Evrosonga. "Z vsem srcem navijam za Jeleno in Srbijo ter upam, da bo Evrovizija ostala v Beogradu," je povedala Marija v pogovoru za Blic. Njene besede pa niso iz trte zvite, saj tudi stavnice kažejo na možnost srbske zmage. Trenutno je srbska predstavnica na drugem mestu, tik za veliko letošnjo favoritinjo, Rusijo.

Pripravljena pomagati tudi ostalim
Marija Šerifović je komentirala tudi ostale predstavnike držav iz nekdanje Jugoslavije. "Vse pesmi so si zelo različne in me prav zanima, katera bo najbolj všeč publiki," je dejala lanskoletna zmagovalka in dodala, da je z nasveti na voljo vsem, ki jo bodo za to poprosili.

V Beograd prihaja tudi J. P. Gaultier
Letošnji finale Evrosonga v Beogradu, ki bo na sporedu 24. maja, si bo v živo ogledal tudi Jean Paul Gaultier, eden najbolj znanih modnih oblikovalcev. Gaultier pravi, da si je karto zagotovil že pol leta nazaj, saj ni želel ostati brez svojega sedeža. Nad njegovim prihodom so navdušeni tudi srbski politiki, ki so mnenja, da je njegova udeležba odlična priložnost, da Beograd najde svoje mesto na svetovnem zemljevidu.