Foto:
Foto:
Severina opozarja medije, da je najela dobrega odvetnika.

V primeru kršenja prepovedi je sodišče določilo kazen v višini 20.000 hrvaških kun. Odvetniki so sprožili tudi postopek proti neznanemu lastniku portala, ki je objavil celotni videoposnetek. Ta je na spletno stran pritegnil kar 100.000 ljudi.


Svoje mnenje lahko izrazite na forumu.

Vroči amaterski film s prizori seksa hrvaške superzvezdnice Severine, objavljen na spletu, je razburkal hrvaško javnost. Oglasil se je tudi njihov minister za kulturo Božo Biškupić, ki meni, da posnetkov ne bi smeli objaviti. Hrvaška glasbena zveza je že pozvala sabor, naj z drastičnimi zakonskimi ukrepi zaščiti pravico državljanov do zasebnega življenja.

Maščevanje bivšega ljubimca?
Film naj bi na splet dal njen bivši ljubimec, hercegovski poslovnež Milan Lučić, ki je na posnetkih s Severino. Šlo naj bi za ljubosumno maščevanje, saj Severino v zadnjem času povezujejo z drugim moškim. Severina je priznala, da je na posnetkih zares ona. Medije, ki so objavili izrezke in fotografije s posnetka, pa je posvarila, da je že najela priznanega odvetnika.

Dallas Records podpira Severino
Oglasila se je tudi slovenska založba Dallas Records, ki podpira Severinin trud, da zaščiti svoje zasebno življenje pred javnostjo. Založba obsoja krajo in javno distribucijo Severininega zasebnega posnetka kot največjo kršitev temeljnih človekovih pravic in kaznivo dejanje.

Severina je v izjavi za javnost pozvala vse tiste, ki jim bo posnetek prišel v roke, naj ga vrnejo ali uničijo. Poudarila je, da gre za zasebno lastnino in del njenega zasebnega življenja.