Milan in Sasha s slavno mamo za slavnega očka redno navijata na tekmah Barcelone. Foto: Reuters
Milan in Sasha s slavno mamo za slavnega očka redno navijata na tekmah Barcelone. Foto: Reuters

Kolumbijska popzvezdnica je v torek na Instagramu objavila fotografijo, na kateri pozira skupaj z nasmejanim Sasho, ki šteje 21 mesecev. "Hvala za vsa sporočila, ki ste mi jih poslali v času Sashove bolezni," je pripisala.

Medtem ko 39-letna pevka, ki je poročena s točno deset let mlajšim (ona bo 2. februarja dopolnila 40, on 30 let) nogometnim zvezdnikom Gerardom Piquejem, s katerim imata poleg Sashe se triletnega sina Milana, ni razkrila, kakšno bolezen je imel njen mlajši otrok, zdaj pravi, da je deček spet nasmejan kot prej.

Še isti dan je Shakira na družbenem omrežju, na katerem ima kar 26,5 milijona sledilcev, objavila še eno fotografijo, tokrat obeh svojih sinov, in dodala samo: "Moja otročka!"

Bo pa kljub temu, kot je sporočila, morala preskočiti drevišnjo podelitev latino grammyjev v Los Angelesu, na katerih ima možnost osvojiti kipca za posnetek leta in pesem leta. Nominirana je za sodelovanje z rojakom Carlosom Vivesom, s katerim sta skupaj posnela velikansko uspešnico La Bicicleta.

Mis niñitos!

A photo posted by Shakira (@shakira) on Nov 15, 2016 at 1:05pm PST