“Pozdravljeni, vsi. S tem sporočilom sem želela potrditi, da smo res včeraj izgubili mojega brata Patricka Josepha Stona, ki je doživel srčni napad," je svojim sledilcem s strtim glasom sporočila 64-letna zvezda Prvinskega nagona.

Urad mrliškega oglednika iz Pensilvanije je za TMZ povedal, da je Patrick Stone umrl za posledicami srčnega obolenja.

Igralka ni skrivala, kako težko ji je, saj je njena družina v zadnjih letih doživela kar nekaj bolečih izgub – avgusta 2021 je namreč umrl Stonov 11-mesečni sin River.

“Da, Patrick je bil oče Riverju, ki smo ga izgubili predlani ... pri 11 mesecih. Preživeli so ga njegova žena Tasha, njegov sin Hunter in hči Kaylee. Kot vsaka družina se vam zahvaljujemo za ljubezen in podporo v tem času neizmerne žalosti ter cenimo vse vaše izraze sožalja.”

Soproga: Kot bi mi nekdo iztrgal srce

Vidno prizadeta je Sharon Stone video sklenila s prošnjo sledilcem, naj bodo “prijazni". “Zavedamo se, da izgubo čutimo mi, na Zemlji, in se vam neizmerno zahvaljujem za vso ljubezen in podporo, ki nam jo izkazujete. Prosimo vas samo, da še naprej ostanete prijazni.”

Kmalu za tem je oskarjevska nominiranka objavila serijo fotografij s pokojnim bratom in pripisom “RIP moj brat Patrick Joseph Stone”.

Spregovorila je tudi njegova soproga Tasha: “Zdi se, kot da bi mi nekdo iztrgal srce. Patrick se je pridružil najinemu ljubemu Riverju … Ne vem, nimam besed, bil je ves moj svet. Ne vem, kakšno bo moje življenje brez njega in, iskreno, niti si ne želim predstavljati, ampak nekako bom morala naprej. Upam samo, da boš vedno ob meni in pazil na Hunterja, Kaylee in name.”

River je umrl, potem ko so mu odpovedali organi.