Charlieja Sheena so aretirali na božični dan, nato pa mu odredili tudi prepoved približevanja ženi in manj kot eno leto starima dvojčkoma. Foto: EPA
Charlieja Sheena so aretirali na božični dan, nato pa mu odredili tudi prepoved približevanja ženi in manj kot eno leto starima dvojčkoma. Foto: EPA

Sheen sicer na zaslišanju ni izrekel niti besede (obtožbe je v njegovem imenu zavrnil njegov odvetnik Richard Cummins), sodnik pa mu je nato določil še naslednji datum za "zmenek" - 21. julij.

Kot je znano, so zvezdnika humoristične nanizanke Dva moža in pol aretirali na božič v letovišču Aspen v zvezni državi Kolorado, potem ko je njegova žena Brooke Mueller poklicala policijo in ga prijavila, ker naj bi jo napadel z nožem.

Brooke upa, da bodo obtožbe opuščene
Tožilec je nato, še preden si je Brooke premislila, proti igralcu s pravim imenom Carlos Estevez vložil kazensko ovadbo zaradi napada, družinskega nasilja in grozenja. Pozneje je Brooke svojemu možu sicer oprostila in zaprosila, naj obtožbe umaknejo, kar je na sodišču potrdil tudi njen odvetnik Yale Galanter. Sheen se je moral slaba dva meseca držati tudi prepovedi približevanja, nato pa jo je sodnik, na željo njegove žene, ki je morala nenadoma v bolnišnico, 8. februarja preklical.

Sheenov menedžer Stan Rosenfield je dejal, da se igralec veseli priložnosti, ko bo lahko opral svoje ime - takoj po aretaciji je policistom namreč zatrdil, da trditve, da je ženi grozil z nožem, niso resnične in da sta se le malo stepla (eden drugega naj bi klofnila), on pa ji je zlomil dvoje očal.

Po aretaciji si je Sheen vzel tudi nekajmesečni odmor od snemanja nanizanke - znova se bo na prizorišču snemanja pojavil predvidoma prihodnji teden.