Poročila sta se leta 2016. Foto: EPA
Poročila sta se leta 2016. Foto: EPA

35-letni Shia LaBeouf naj bi z Mio Goth pričakoval svojega prvega otroka. Čeprav bodoča novopečena starša nosečnosti sama nista javno naznanila, so trebušček visoko noseče zvezdnice opazili zvedavi paparaci. V objektiv so tako ujeli 28-letno Britanko, ki tega, da pričakuje otroka, ni skrivala. Medtem ko je skočila po opravkih, je bila namreč oblečena v črne pajkice in belo oprijeto majico z dolgimi rokavi, poroča People.

Par ima sicer bogato in burno zgodovino. Odkar sta se se podala v zvezo, sta se namreč že večkrat razšla. Goth in Labeouf sta se sicer leta 2012 spoznala na snemanju drugega dela drame Nimfomanka (Nymphomaniac: Vol. II). Pozneje pa je igralka nastopila tudi v glasbenem videu, ki ga je zvezdnik režiral. Leta 2015 so se razširile govorice o zaroki, igralca naj bi se tako poročila leta 2016 v Las Vegasu.

Dve leti pozneje sta se sporazumno odločila, da odideta po ločenih poteh, in vložila ločitvene papirje, čeprav nekateri niso bili prepričani, da je obred, ki ga je vodil oponašalec Elvisa Presleya, sploh štel kot uradna obljuba večne zvestobe. Njegov predstavnik je sicer dejal, da bodo podrobnosti ločitvenega postopka ostali zasebni.

Govorice o spravi sta znova vzbudila aprila leta 2020, ko so ju večkrat opazili pri druženju, prav tako pa naj bi oba znova nosila poročne prstane. Lanskega junija sta se skupaj zabavala v Disneylandu.