Zahara, Angelina in Shiloh. Foto: EPA
Zahara, Angelina in Shiloh. Foto: EPA

Shiloh Jolie-Pitt, hčerka Angeline Jolie in Brada Pitta, ki sta že več let v pravnih bitkah, je 27. maja dopolnila 18 let. Svojo polnoletnost je po poročanju tabloida TMZ praznovala tudi s tem, da je na svoj rojstni dan vložila vlogo, v kateri je uradno zahtevala, da se drugi del njenega priimka odstrani.

Zdi se, da Shiloh ni edina v družini, ki bi rada skrajšala svoj priimek. Prejšnji teden so številni mediji poročali, da se je v predstavitvi novega broadwajskega muzikala The Outsiders, ki ga je Vivienne pomagala producirati skupaj s svojo mamo, 15-letnica podpisala le kot Vivienne Jolie, Pitt pa je izpustila.

Tudi najstarejša hči nekdanjih zakoncev, ki imata še Maddoxa, Paxa in Knoxa, se je odločila, da se odreče priimku z vezajem. Novembra se je na fakulteti predstavila kot Zahara Marley Jolie.

Navsezadnje se je tudi Angelina poslovila od priimka očeta Jona Voighta. Brad se je rodil kot William Bradley Pitt, a je, potem ko se je preselil v Los Angeles, da bi se posvetil igralski karieri, spremenil svoje ime.