Sienna Miller trenutne zveze ne jemlje resno. Foto: EPA
Sienna Miller trenutne zveze ne jemlje resno. Foto: EPA
Rhys Ifans
Rhys Ifans naj bi bil zelo nereden in s čudnimi navadami, pravijo prijateljice njegove punce. Foto: EPA

"Njuna romanca je bila več mesecev skrivnost. Prijatelji menijo, da Sienna tega razmerja ne jemlje resno. Po drugi strani pa se je Rhys zaljubil in želi, da to izve ves svet," je povedal neimenovan vir. Igralka je sicer v preteklosti večkrat zanikala, da se videva z Rhysom, a so ju večkrat slikali skupaj.

Vir je še povedal, da je Ifans pijan od ljubezni in da je Sienno zasnubil že petkrat, a se mu ta le smeji. "Njegovi prijatelji so zaskrbljeni, da mu bo zlomila srce in se začela videvati z drugim."

Prijatelji ga obtožujejo kraje dekleta
39-letni Ifans naj bi se skregal z nekdanjima prijateljema, valižanskima igralcema Ioanom Gruffuddom in Matthewom
Rhysom, saj ga obtožujeta, da je Matthewu ukradel Sienno. 25-letnica se je namreč nekaj časa videvala s tem igralcem. Britanski časopis Daily Mirror piše, da vsi valižanski igralci obsojajo Ifansa, saj menijo, da je sramotno nekomu ukrasti dekle.

Razmerje se bo kmalu končalo
Siennine prijateljice menijo, da razmerje med njo in Valižanom ne bo trajalo prav dolgo. Ifans naj bi preveč hodil na zabave in sploh živel kot "študent". "Vse, kar zasluži, zapravi za pijačo in zabave. Živi kot študent, saj je njegovo stanovanje razmetano in ima mnogo res čudnih navad," je povedala ena izmed igralkinih prijateljic.