Jose Mourinho se bo moral zagovarjati zaradi nezvestobe. Foto: EPA
Jose Mourinho se bo moral zagovarjati zaradi nezvestobe. Foto: EPA
Navijačica Chelsea
Mourinho si trenutno najbrž želi, da bi mu tudi žena izrekla te besede. Foto: EPA

Britanski tabloid je po Mourinhovem odhodu z Otoka razkrinkal portugalskega šarmantneža, ki je dobri dve leti živel dvojno življenje.

Takoj po razkrinkanju naj bi nekdanji prvi mož londonskega kluba nemudoma zapustil svojo hišo v bližini Lizbone in se skril pred očmi svoje žene in javnosti, je še zapisal The Sun. Vir, ki je blizu zakoncema Mourinho, pa je dejal, da se "Matilde ni niti sanjalo o nezvestobi moža, ki bo moral pojasniti veliko stvari".

Skrivna ljubezen na očeh vseh
Portugalec naj bi svojo ljubimko, prodajalko z imenom Elsa, spoznal leta 2001. Kmalu zatem naj bi postala par, še več, kar osem mesecev naj bi celo živela v skupnem stanovanju, ki mu ga je priskrbel njegov tedanji klub FC Porto. The Sun poroča o tem, da naj bi Mourinho v času, ko je treniral FC Porto, Elso zasipaval s številnimi darili, jo klical "moja princeska" in "edina ljubezen", vse to pa za hrbtom svoje žene Matilde, s katero se je poročil leta 1989 in s katero imata dva otroka. Elso naj bi Mourinho menedžerjem in igralcem Porta predstavil kot svojo ženo, ti pa so bili nato šokirani, ko so izvedeli za Matilde.

Elsa bo izdala biografijo
Danes 34-letna prodajalka Elsa pa naj bi kmalu še dodatno zagrenila Mourinhovo življenje. Konec leta naj bi namreč izšla knjiga, v kateri bo Elsa opisala vse podrobnosti o dvoletnem življenju s šarmantnim nogometnim trenerjem. Med drugim naj bi v knjigi opisovala, kako rada se je predajala posteljnim radostim ob poslušanju Stingove glasbe.