Zakonca, ki sta uveljavljena v svetu mode, bi se morala poročiti konec junija, a jima je pandemija novega koronavirusa tako kot številnim drugim prekrižala načrte.

Načrtovala sta veliko poroko, a ta v danih okoliščinah ni mogoča, tako da sta se odločila za manjši obred, na katerem je Natalija izrekla "oui" (*- da) srčnemu izbrancu, s katerim ima dva sinova, Maxima in Romana.

Arnault je manekenko zaprosil na silvestrski večer, Natalija pa je na Instagramu dan zatem takoj delila fotografijo diamantnega prstana.

Arnault je sin najbogatejšega Francoza, lastnika znamke LVHM, ki združuje visokocenovne modne znamke Louis Vuitton, Christian Dior in druge, v podjetju pa mu pripada vodenje komunikacij.

Zvezo sta začela v drugi polovici leta 2011, malo po njeni ločitvi. Supermanekenka se je kmalu preselila v Pariz, da bi bila svojemu izbrancu bližje, skrivala pa ni niti želje po še kakšnem otroku. Ta se ji je zdaj tudi uresničila.

To je zanj prvi zakon, zanjo pa, kot rečeno, drugi. Manekenka ima iz zakona z britanskim nepremičninskim dedičem Justinom Portmanom še tri otroke – sinova Lucasa in Viktorja ter hčerko Nevo.